Een Holistisch Energetisch Therapeut kijkt naar het hele systeem van lichaam, ziel en geest.

Cursussen

Reiki Cursussen

This is the image caption.

A single act of kindness can cause ripples of healing.

Reiki is de universele levensenergie. Reiki is overal aanwezig. Daar zijn we ons niet altijd bewust van. Reiki kan je helpen te ontspannen, je pijn te verlichten en kan je helpen hier inzicht in te krijgen.
Je wordt meer oordeelloos door je zelf te behandelen. Een voordeel van Reiki is dat je niet afhankelijk bent van iemand anders.

  • Een Reiki I cursus bestaat uit vier dagdelen. Naast een klein gedeelte theorie, ligt het accent op beleven en ervaren.
  • De cursus Reiki II is een verdieping en uitbreiding van de Reiki I cursus, waarin je leert behandelen op afstand.
  • Voor Reiki III A en B wordt individueel en in overleg opgeleid.

Cursus geld: Reiki I € 175. Het cursusgeld voor Reiki 2 bedraagt € 180.

Power-steering

Bewust(er)zijn geeft regelmatig power-steering workshops. Module A,B en C. Hier maakt je kennis jouw essentie energie. Jouw essentie energie is een energetische samenstelling van jouw ziel/wezen. Jouw essentie energie heeft vele kwaliteiten en het is leuk om hier kennis mee te maken. De power-steering technieken stimuleren en verbinden jouw met je hogere zelf en jouw wezen, waardoor de essentie energie van jezelf en de ontvangende persoon makkelijker kan stromen.

In de module A wordt jouw systeem verbonden met het power-steering systeem dat op dit level jouw essentie energie ondersteunt.  Het geeft een meer uitgebalanceerde stroming in jouw systeem. Als jouw fysieke systeem dit zelf kan dan neemt de ondersteuning af. Power-steering creëert  dan ook geen afhankelijkheid maar stimuleert juist zelfstandigheid.

In module B van power-steering wordt jouw systeem op een volgend level verbonden met het power-steering systeem. Dit bied ondersteuning aan het mentale systeem. Als je mentaal meer balans en ruimte krijgt voor jouw essentie energie dan zal de ondersteuning op dit niveau ook afnemen. Zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig je essentie energie op mentaal level vast kunt houden en blijven gebruiken.

In module C van power-steering wordt jouw systeem op emotioneel niveau ondersteund. Als jouw emotie meer in balans komen wordt jouw essentie energie minder beïnvloed  door deze emoties, waardoor er nog meer balans is. Ook hier geldt dat de ondersteuning afneemt naar mate de emoties meer in balans komen en niet meer de baas zijn in jouw leven.

Bij elke module hoort een energie stroming. De energie stromingen worden je geleerd tijdens de workshops. door de energie stroom te stimuleren bij anderen stimuleer je die ook bij je zelf. Zowel voor jouw als de ontvanger wordt de energie gestimuleerd om meer in balans te komen. Voor beide wordt de essentie energie, de energetische stroming van jouw wezen gestimuleerd en zal groeien en ook de daar bij behorende kwaliteiten. Tezamen vormen deze drie stromingen een prachtige manier om mensen te behandelen met power-steering.

Lightbody meditaties

In de Lightbody gaat het om het ontdekken en ontwikkelen van je lichtlichamen. Deze meditatievorm is ontdekt door Duane Packer en Sanaya Roman en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van lichtwerkers. Het is een weg van zeer snelle groei in je bewustzijn. “Da Ben” een van de lightbodygidsen, noemt het een snelweg naar verlichting. Het geeft je helderder bewustzijn, meer stroming in je dagelijkse leven en je krijgt een andere kijk op het leven. Het gevoel van innerlijke vrijheid wordt enorm groot. Het licht en bewustzijn dat jij uitstraalt heeft effect op jezelf en je medemens.

Dit is een training van één jaar, waarin je leert hoe het is, om bewust met jouw lichtlichaam om te gaan. Deze cursussen worden zowel overdag als s’avonds gegeven.

Bewust je leven creëren met energie.

Een 5 daagse cursus die je meeneemt door de wereld van energie. Je leert hoe de energie van jezelf en van anderen is en hoe je dat kunt gebruiken in je dagelijkse leven als je hier meer bewust van bent.

Familieopstellingen

Soms loopt er een rode draad door je leven en je krijgt hier maar geen grip op. Wat houd je tegen, wat belemmert je groei. In dat geval kan een familieopstelling helpen om duidelijkheid te krijgen. Door te kijken naar de patronen in je familie kun je inzicht krijgen en worden dingen opgelost. Soms direct en soms weken later. Dit kan individueel of in groepen worden gedaan.

Meditatie

Meditatie, geeft rust, meer energie, het helpt je om dingen makkelijker te verwerken en geeft inzicht. Iemand die regelmatig mediteert, voelt zich over het algemeen gelijkmatiger en ervaart meer stroming in het leven. (Regelmatig startten er nieuwe meditatiecursussen) In deze cursussen bied ik verschillende vormen van meditatie aan zodat jij kunt kijken wat het best bij je past. Deze cursussen worden zowel overdag als ook op ’s avonds gegeven. Een bijzondere meditatieserie is de vijf elementenmeditatie,s van Power-steering, hiermee wordt je duidelijk wie je bent en hoe energie werkt. Vaak heeft men hele bijzondere gewaarwordingen tijdens deze meditatie,s.

Familie-structuren.

Familie-structuren gaat verder waar familieopstellingen ophouden. Het laat je zien welke stappen jij kunt zetten om uit je familiepatronen te stappen. We kijken naar onze familie uit het oogpunt van de ziel en niet die van de persoonlijkheid. Dit is eenvoudig en zeer effectief.